Nieuwbouw

Nieuwbouw geeft de gelegenheid om iets van niets te maken. Dat is een enorme uitdaging, die ongekende opties biedt om een eigentijds pand voor de toekomst te bouwen. Wanneer u ons uw wensen en die van de eindgebruiker vertelt, zijn wij – door de bundeling van professionele vaardigheden in Adviespalet –  uitstekend in staat om die te vertalen naar een doordacht Programma van Eisen waarin uiteraard ook rekening wordt gehouden met alle facetten van het bouwproces. Daarbij zorgen we er vanzelfsprekend voor dat de budgettaire grenzen niet worden overschreden.

'Voor elk budget de optimale oplossing'

Wanneer u met Adviespalet in zee gaat, zult u merken dat wij in het Programma van Eisen concreet inhoud geven aan het begrip maatschappelijke betrokkenheid. Die ziet u onder meer terug in onze  keuze voor duurzame materialen en het geven van toekomstbestendige antwoorden op uw bouwkundige vragen. Wij bedenken voor elk budget de optimale oplossing en dragen alternatieven aan om verantwoorde keuzes te maken.

One-stop-shopping

Met het Programma van Eisen kunt u elke gewenste architect benaderen om een ontwerp voor de benodigde vergunningen te laten maken. Maar waarom zou u? Dankzij de diversiteit van ons samenwerkingsverband kunt u dat – en meer – ook door ons laten doen. Wij bezitten namelijk de kennis en ervaring om het gehele bouwproces voor onze rekening te nemen. Van eerste ontwerpschets, vergunningbemiddeling en bouwkundig advies tot en met interieurarchitectuur, installatietechniek, brandveiligheid en bouwtoezicht; Adviespalet heeft alle disciplines onder één dak. One-stop-shopping, minder overheadkosten. Wel zo makkelijk.