droomvilla

Droomvilla

Geheel afgestemd op uw wensen maken wij een totaalontwerp. U heeft een vrije bouwkavel op het oog en zou graag willen weten wat hierop gebouwd kan worden. Hoe hoog mag er gebouwd worden? In welke architectuurstijl? Kan er ook energieneutraal ontworpen worden? Is een bouwpakket huis niet veel goedkoper? Wat kost zo’n geheel op eigen wens ontworpen droomvilla dan? Op deze veelgestelde vragen delen wij u graag onze visie.

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij u een geheel vrijblijvend gratis schetsontwerpgesprek ter kennismaking aanbieden. In dit gesprek kunnen wij uw wensen aanhoren en u onze expertise ervaren. De architect, de interieur architect en de kostendeskundige zullen bij het kennismakingsgesprek aanwezig zijn. Op basis van dit gesprek kunnen wij u een globale kostenindicatie voorleggen en het benodigde tijdpad uitstippelen. Het grote voordeel van ons collectief is dat wij alle expertise in huis hebben, wij hebben direct onderling contact met elkaar over het ontwerp en zijn goed op elkaar ingespeeld. U krijgt dan ook een totaalpakket geheel afgestemd op uw wensen. Tijdens het ontwerpproces kunnen de andere leden van Adviespalet hun grote waarde bewijzen. Het installatie- en bouwfysisch- advies is van eminent belang, vooral in tijden van hoge energiekosten en het duurzaam gebruik van materiaaltoepassingen. Deze zaken zijn aan Adviespalet toevertrouwd en als vanzelf goed op elkaar afgestemd. De technische uitwerking (constructie en bouwtekeningen) en begeleiding van het hele traject worden door ons met liefde uitgevoerd. U als opdrachtgever wordt geheel ontzorgd en krijgt een topproduct.

Wij realiseren ons terdege dat een villa naar eigen wens bouwen niet vaak voorkomt in een mensenleven, daarom gaan wij voor een plezierig en aangenaam proces.

Klik hier voor onze droomvilla brochure