Adviespalet mengt expertise in alle stappen van het bouwproces 

Meerdere diensten, één product

Adviespalet maakt bouw, verbouw, renovatie en inrichting van gebouwen makkelijker dan ooit. Adviespalet bestaat uit zelfstandige professionals die zich binnen hun vakgebied onderscheiden. Door de krachten te bundelen is een samenwerkingsverband ontstaan waarin creativiteit en communicatie sleutelwoorden zijn. De synergie en de absolute wil om positief te verrassen zorgt voor een totaalproduct dat geheel op de visie van de eindgebruiker is afgestemd. Niet voor niets is het credo van Adviespalet: “Volledig tevreden klanten. Voor minder doen we het niet!”

Adviespalet kan het beste worden vergeleken met een kunstschilderspalet, waarop kleuren tot in detail worden gemengd om een meesterwerk te creëren. Met een gezamenlijke werkervaring van meer dan 200 mensjaren op het brede terrein van architectuur, vastgoed en bouwen van nieuwbouwprojecten, maar ook verbouw en renovatie kan Adviespalet vrijwel alle bouwgerelateerde vragen beantwoorden en de daadwerkelijke bouw gecontroleerd laten uitvoeren.

Voor onder meer vastgoedontwikkelaars en -beheerders, woningcorporaties, gemeenten,
zorginstellingen, VvE’s, hotelketens, schoolbesturen en scholen in PO en VO
én particulieren…

Adviespalet biedt elke bedrijfsmatige én particuliere opdrachtgever een compleet pakket van diensten. De voor de opdracht relevante elementen worden verwerkt in een samenhangend Programma van Eisen dat tenslotte resulteert in de uitwerking van een ontwerp waarin belangrijke thema’s als gezondheid, veiligheid en duurzaamheid vanzelfsprekend worden geïntegreerd.

Adviespalet heeft alle ‘bouwstenen’ op voorraad…

Adviespalet stelt voor elke opdracht het juiste projectteam met de juiste contactpersoon samen.

Zowel de individuele kennis als de gezamenlijke ervaring wordt ingebracht. Het resultaat van de samenwerking is gegarandeerd meer dan de som der delen. Adviespalet staat voor inhoudelijke professionaliteit en is ook nog eens gewend om klant- én taakgericht te werken.

 

Geen verrassingen achteraf, een veilig gevoel…

Een bijzonder deel van de dienstverlening van Adviespalet is de Quick Scan. Deze compacte, maar grondige bouwkundige inventarisatie geeft opdrachtgevers direct een goed beeld van de staat van hun pand. Tegelijk dient de Quick Scan als basis voor de uiteindelijke gedetailleerde (ver)bouwofferte waarin aan alles wordt gedacht en alle zaken daadwerkelijk worden benoemd. Geen verrassingen achteraf. Een veilig gevoel.